Фізіологічна активність оздоровлювального напою "Трускавецька кришталева, збагачена алое". Повідомлення 3: Антиксенобіотичний, міотропний і гастротропний ефекти - Філь, В.М. (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
Показано, что налиток "Трускавецька кришталева, збагачена алое" оказывает в эксперименте на крысах антиксенобиотический, миотропный и гастротропный эффекты, сравнимые с таковыми биоактивной воды Нафтуся курорта Трускавец. In rats experiments by comparativ investigations it is shown that tonic drink "Трускавецька кришталева, збагачена алое” causes antixenobiotic, myotropic and gastrotropic effects similar thouse of bioactiv water Naftussya.