Концепции космотеории. Сообшение 7 - Суворов, Н.П.; Суворова, И.Г. (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
Дана публікація є продовженням викладу авторського погляду на стратегію розвитку людини. The present publication defines the different verges of moral on the principles of energoinformation analysis.