Гидроминеральные лечебные ресурсы Крымского полуострова в свете исторической геологии - Гулов, О.А.; Хохлов, В.А. (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
У статті зроблено спробу типування геологічних особливостей формування різнотипних лікувальних грязей різного генезу у перспективі їх бальнеологічного застосування. The attempt to typification for geological past about the formation different types of the treatment resourses of various genesis in the prospect for their balneological application is made in the article.