До питання маркетингу в санаторно-курортній діяльності - Рачко, В.І.; Фісенко, Л.І. (Медична гідрологія та реабілітація, 2007)
В работе изложены основные положения маркетинговой деятельности в сфере санаторно-курортного обслуживания вообще и в системе санаторно-курортных учреждений профсоюзов Украины в частности. In work the basic rules of marketing activity in sphere of sanatorium service in general and in system of sanatorium establishments of trade unions of Ukraine in particular are stated.