Можливості водолікування у реабілітації дітей із злоякісними новоутвореннями - Поберська, В.О.; Янченко, Т.С; Євсєєва, С.Л. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
На основе анализа эпидемиологических и статистических показателей онкологической заболеваемости детей обоснована целесообразность организации процесса реабилитации и применения водолечебных процедур. On the basis of analysis of epidemiological and statistical indexes of oncology morbidity of children expedience of organization of process of rehabilitation and application of hydropathical procedures is grounded.