Физические факторы в санаторно-курортном лечении детей с учетом сопутствующей патологии - Сакун, Н.В. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
На основі ретроспективного аналізу історій хвороби дітей із захворюваннями органів дихання встановлено різноманіття супутніх захворювань. Виділена група дітей з анемією і вегетативною дисфункцією для комплексного застосування бальнеолікування і методик фізіотерапії. On the basis of retrospective analysis of histories of children’s illness with the diseases of breathing organs the variety of concomitant diseases is set. The group of children is selected with anemia and vegetative disfunction for complex application of balneotreatment and methods of physiotherapy.