Бальнеолечение на курорте Бердянск - Пономаренко, В.И.; Сысоева, И.А. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
Наявність унікальних природних лікувальних ресурсів регіону, до складу яких входить хлорино-натрієва йодобромна мінеральна вода, складають природно-ресурсний потенціал курорту Бердянськ, створюючи виключні можливості у використанні їх для курортно-рекреаційних цілей. The unique natural therapeutic resources of the region, including chloride–sodium iodine brome mineral water, is the natural-source potential of the resort Berdyansk, forming the exclusive conditions in its usage for health-resort’s purposes.