Опыт применения грязевого препарата "Биоль" в лечении бактериального вагиноза в санаторно-курортной практике - Болдырева, О.А.; Хохлов, В.А. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
Бактеріальний ваігіноз часто трапляється у структурі гінекологічних захворювань. Ця патологія зумовлена дисбалансом вагінальної мікрофлори. На сьогоднішній день дуже актуальними є можливості санаторно-курортного лікування цього синдрому. У результаті проведеного дослідження була показана висока ефективності грязевого препарату "Биоль" у комплексному лікуванні жінок з цією патологією. Bacterial vaginos is very often encountered in the structure of diseases in gynecology. It is explained by dysbalance of vaginal microflora. The methods of natural resources of that syndrome are the great interest for doctors. During passing the research it was proved that the dirt’s separation "Biol" has the great efficiency in the complex treatment of women which have such pathology.