Интенсификация терапевтического эффекта препарата хондромодулируюшего действия при восстановительном лечении больных артрозом - Вишневский, В.А. (Медична гідрологія та реабілітація, 2008)
Наведенний порівняльний аналіз відновлювального лікування 29 хворих на артроз шляхом застосування глюкозаміну гідрохлорид та 38 хворих на артроз лікованих глюкозаміном гідрохлорид у комплексі з процедурами КВЧ-терапії. За даними клініко-лабораторних показників та віддалених результатів лікування виявлено переважність фізіо-фармакологічного лікувального комплексу. Stimalation of therapeutic action of chouroprotectozs using UHF-thrapy for the treatment of arthrosis in clinical investigation pationts with arthrosis phisio-pharmacologic treatment complex strengthens therapeutic effect which is manifested in prevailing of resporative processes.