Одержання і гетероциклізації β-галогенозаміщених акрилонітрилів та споріднених реагентів - Попільниченко, С.В.; Пільо, С.Г.; Броварець, В.С.; Драч, Б.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
Здійснено детальний огляд літератури стосовно одержання та гетероциклізацій β-галогенозаміщених акрилонітрилів та споріднених реагентів. Осуществлен подробный анализ литературы касательно получения и гетероциклизаций β-галогенозамещенных акрилонитрилов и родственных реагентов. The literature review of the preparation and heterocyclizations of β-halogen substituted acrylo-nitriles and related reagents has been performed.