Синтез і антибактеріальна активність нових похідних 1,2-дигідрохінолін-2-ону - Грищук, Л.В.; Іванов, Е.І.; Турянська, Г.М.; Мазепа, О.В.; Єлинська, Н.О.; Фабіянська, І.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
Синтезовані нові похідні 1,2-дигідрохінолін-2-ону. Вивчена антибактеріальна активність отриманих сполук. Проведений аналіз зв’язку структура — активність. Синтезированы новые производные 1,2-дигидрохинолин-2-она. Изучена антибактериальная активность полученных соединений. Проведен анализ связи структура — активность. New derivatives of 1,2-dihydroquinolin-2-one have been synthesized. The antibacterial activity of the compounds obtained have been studied. The analysis of the “structure — activity” relationship has been carried out.