Хімія фтороорганічних сполук - Ягупольський, Л.М.; Ягупольський, Ю.Л.; Матюшечева, Г.І. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
Наведено історію створення української школи хімії з фтору та її досягнення. Показана история создания украинской школы по химии фтора и ее достижения. The history of creation of the fluorine chemistry Ukrainian school and its achievements are presented.