До питання визначення релігійно-нормативного факту - Міма, І.В. (Держава і право, 2011)
Досліджується процес
формування
різних напрямів
об’єктивного
наукового
аналізу
проблем
теорії
держави
і права,
розкрито
теоретичні
аспекти
релігійно-нормативного
факту,
як обставин,
що зазначені
в гіпотезі
релігійних норм та пов’язані з процесом
виникнення,
існування,
зміни та припинення
релігійних відносин.
Визначено
сутність та
умови
виникнення
релігійно-нормативних
фактів. Исследуется
процесс
формирования
разнообразных
направлений
объективного
научного
анализа
проблем
теории
государства
и права,
раскрыто
теоретические
аспекты
религиозно-
нормативного
факта,
как обстоятельства,
указанные
в гипотезе
религиозных
норм и связанные
с процессом
возникновения,
существования,
изменения
и
прекращения
религиозных
отношений.
Определены
сущность
и условия
возникновения
религиозно-
нормативных
фактов. The process of forming of various directions of objective scientific analysis of problems of
theory of the state and right is explored in the article, it is revised and the theoretical aspects
of religiously-normative fact, as circumstances, indicated in the hypothesis of religious norms
and the origins, existences, changes and stopping’s of religious relations, related to the process.
In accordance with general theoretic positions essence and terms of origin of religiously-
normative facts is expressly certain.