Теоретико-гносеологічний зміст категорії «соціальна норма» в радянській юриспруденції - Заморська, Л.І. (Держава і право, 2011)
Розглянуто
сутнісний зміст поняття
соціальної
норми,
її властивості
та визначено
необхідність
існування
її для упорядкування
суспільних (в тому
числі правових)
відносин. Рассмотрено
сущностное
содержание
понятия
социальной
нормы,
ее свойства
и
определена
необходимость
существования
ее для упорядочивания
общественных
(в
том числе
правовых)
отношений. In this article essence maintenance of concept of social norm, her property is considered
and the necessity of existence of her is certain for arrangement of public (including legal)
relations.