Поняття «дія нормативно-правових актів у часі» в контексті сучасного праворозуміння - Мазан, Л.М. (Держава і право, 2011)
Здійснено
загальнотеоретичну
характеристику
поняття
«дія нормативно-
правових
актів у часі». Дано
визначення
дії нормативно-
правових
актів у часі, розкрито
її
сутність і зміст. Проведено
общетеоретический
анализ
понятия
«действие
нормативно-
правовых
актов
во времени
». Дано
определение
действия
нормативно-
правовых
актов
во времени,
раскрыто
его сущность
и содержание
на современном
этапе
правопонимания. In the article analysis the general theoretical description of the concept «the action normative-
legal acts in time». It was given definition of action of the normative-legal acts in time,
revealed his nature and content at the present stage understanding of the law.