Загальні принципи призначення покарання у писаному литовсько-руському праві XVI ст. - Єпур, М.В. (Держава і право, 2011)
Визначені
принципи
призначення
покарання
за Статутами
Великого
князівства
Литовського
і встановлене
їх походження.
На підставі аналізу матеріалів
судової
практики
показані
особливості
реалізації
цих принципів
при правозастосуванні. Определены
принципы
назначения
наказания
по Статутам
Великого
княжества
Литовского
и установлено
их происхождение.
На основе
анализа
материалов
судебной
практики
показаны
особенности
реализации
этих принципов
при правоприменении. In this article are determinate the general principles of punishment according to Statutes
of Great Princedom of Lithuania and there origin. Based on the judicial practice materials the
author shows the peculiarities of this principles’ practical realization.