Розпорядження Президента України як один з видів актів глави держави - Берназюк, Я.О. (Держава і право, 2011)
Здійснено
дослідження
сутності
та конституційно-
правового
характеру
розпоряджень
Президента
України,
за результатами
якого
дано
авторське
визначення
поняття
розпорядження
Президента
України,
здійснено
їх класифікацію
за попередньо
визначеними
критеріями,
а також
виділено
різновиди
розпоряджень
Президента
України,
виданих
протягом
останніх
років. Осуществлено
исследование
сути
и конституционно-
правового
характера
распоряжений
Президента
Украины,
в результате
которого
дано
авторское
определение
понятия
распоряжения
Президента
Украины,
осуществлена
классификация
их видов
по предварительно
определенным
критериям,
а также
выделены
разновидности
распоряжений
Президента,
изданных
в течение
последних
лет. An author carried out a research on essence and constitutionally-legal character of
orders of President of Ukraine, which authorial determination is given on results, also their
classification is carried out on certain criteria, and also the varieties of orders of President,
given out during the last years are distinguished.