Пащенко Володимир Олександрович (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
19 квітня 2010 р. на 63-му році життя відійшов у Вічність відомий український дослідник історії релігії й церкви радянської доби, доктор історичних наук, професор, дійсний член Національної академії педагогічних наук України Володимир Олександрович Пащенко.