Реалізація Державної програми видання науково-документальної серії книг «Реабілітовані історією» на Дніпропетровщині - Іваненко, В.; Прокопенко, Л. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
У статті узагальнюються попередні результати організаційної й науково-аналітичної роботи у Дніпропетровській області з реабілітації та увічнення пам’яті жертв репресій радянського політичного режиму. В статье обобщаются предварительные результаты организационной и научно-аналитической работы в Днепропетровской области по реабилитации и увековечиванию памяти жертв репрессий советского политического режима. In the article previous results of organizational, scientific and analytical work are summarized in a Dnipropetrovs’k region on a rehabilitation and immortalization of memory of victims of the soviet political mode repressions.