Великий терор в Україні. “Куркульська операція” 1937–1938 рр. - Шевченко, С. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
Рец. на кн.: «Великий терор в Україні. “Куркульська операція” 1937–1938 рр. / Упоряд.: Сергій Кокін, Марк Юнге. – К.: Вид. дім «Києво-Могилянська академія», 2010. – Кн. 1 – 614 с.; Кн. 2. – 598 с.».