Презентації нових науково-документальних видань Галузевого державного архіву СБ України - Огороднік, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
В огляді йдеться про презентації нових наукових видань, підготовлених до друку співробітниками ГДА СБ України у 2009–2010 рр., що відбулися у квітні–червні 2010 р. В обзоре рассказывается о презентациях новых изданий, подготовленных к печати сотрудниками ОГА СБ Украины в 2009–2010 гг., которые состоялись в апреле–июне 2010 г. This is brief review of presentation of new scholar works, prepared by personal of Branch State Archive of Security Service of Ukraine in 2009–2010, that took place in April–June 2010.