Ювілей С.М. Коваленка (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
8 квітня 2009 року виповнилося 50 років з дня народження відомого українського вченого в галузі органічної хімії, проректора з наукової роботи Національного фармацевтичного університету, завідувача кафедри управління якістю, завідувача Державної науково-дослідної лабораторії з контролю якості лікарських засобів НФаУ, доктора хімічних наук, професора Коваленка Сергія Миколайовича.