До ювілею В.П.Черних (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
5 січня 2010 року виповнюється 70 років з дня народження ректора Національного фармацевтичного університету Валентина Петровича Черних, члена-кореспондента Національної академії наук України, лауреата Державної премії України, доктора фармацевтичних наук, доктора хімічних наук, професора, який майже 50 років свого свідомого життя віддав фармації — підготовці першокласних фахівців та наукових і науково-педагогічних кадрів для фармацевтичної галузі, розбудові та реорганізації Національного фармацевтичного університету — головного фармацевтичного вищого навчального закладу України з 200-літньою історією, реформуванню та удосконаленню вищої фармацевтичної освіти.