Применение азлактонов 2-ациламино-3,3-дихлороакриловых кислот для синтеза фторосодержащих производных (1,3,4-оксадиазол-2-ил)глицина - Прокопенко, В.М.; Пильо, С.Г.; Гак, А.А.; Броварец, В.С.; Драч, Б.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2009)
На основе доступных полицентровых азлактонов 2-ациламино-3,3-дихлороакриловых кислот удалось осуществить направленную цепь превращений, включающую рециклизацию, которая привела к фторосодержащим производным (1,3,4-оксадиазол-2-ил)глицина — новым потенциальным биорегуляторам. На основі доступних поліцентрових азлактонів 2-ациламіно-3,3-дихлороакрилових кислот вдалося здійснити спрямований ланцюг перетворень, який включає рециклізацію, що привело до фторовмісних похідних (1,3,4-оксадіазол-2-іл)гліцину — нових потенційних біоре гуля торів. On the basis of available polycentric azlactones of 2-acylamino-3,3-dichloroacrylic acids the directed chain of transformations, including recyclization, which resulted in fluoro-containing (1,3,4-oxadiazol-2-yl)glycine derivatives — new potential bioregulators, has been successfully carried out.