Синтези та перетворення ненасичених азлактонів з легковідхідними атомами або групами в метиленовому залишку - Свиріпа, В.М.; Прокопенко, В.М.; Пільо, С.Г.; Броварець, В.С.; Драч, Б.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Систематизовані та узагальнені дані по методах синтезу та перетворень ненасичених азлактонів з легковідхідними атомами або групами в метиленовому залишку. Систематизированы и обобщены данные по методам синтеза и превращений ненасыщенных азлактонов с легкоуходящими атомами или группами в метиленовом остатке. The data about the methods of synthesis and transformations of unsaturated azlactones with easily removable atoms or groups in the methylene residue have been systematized and generalized.