Synthesis and modification of 2-(coumarin-3-yl)-3,4,5,6,7,8-hexahydropyrido [4',3':4,5]thieno[2,3-d]pyrimidin-4-ones - Kovalenko, S.M.; Vlasov, S.V.; Silin, O.V.; Fedosov, A.I.; Zhuravel, I.O.; Chernykh, V.P. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
As the result of interaction of 2-iminocoumarin-3-carboxamides with 2-amino-4,5,6,7-terahydrothieno[2,3-c]pyridin-3-carboxamides the novel 2-(coumarin-3-yl)-3,4,5,6,7,8-hexahydropyrido[4',3':4,5]thieno[2,3-d]pyrimidin-4-one derivatives were obtained. В результаті взаємодії 2-імінокумарин-З-карбоксамідів з 2-аміно-4,5,6,7-тетрагідротіє-но[2,3-с]піридин-3-карбоксамідами були одержані нові похідні 2-(кумарин-3-іл)-3,4,5,6, 7,8-гексагідропіридо[4', 3':4,5]тієно[2,3-d]піримідин-4-онів. В результате взаимодействия 2-иминокумарин-З-карбоксамидов с 2-амино-4,5,6,7-тетра-гидротиено[2,3-с]пиридин-3-карбоксамидами были получены новые производные 2-(ку-марин-3-ил)-3,4,5,6,7,8-гексагидропиридо[4',3':4,5]тиено[2,3-d]пиримидин-4-онов.