Цілеспрямований синтез нових біологічно активних речовин на основі арил- та гетериламідів 5-феніл-1,3,4-оксадіазол-2-іл-тіоацетатної кислоти - Георгіянц, В.А.; Перехода, Л.О.; Рядних, К.С.; Янченко, В.О.; Демченко, А.М. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Синтезовані арил- та гетериламіди 5-феніл-1,3,4-оксадіазол-2-іл-тіоацетатної кислоти. Структура підтверджена методом ЯМР ¹Н-спектроскопії. Обговорюються фізико-хімічні та фармакологічні властивості синтезованих речовин. Синтезированы арил- и гетериламиды 5-фенил-1,3,4-оксадиазол-2-ил-тио-ацетатной кислоты. Структура подтверждена методом ЯМР ¹Н-спектроскопии. Обсуждаются физико-химические и фармакологические свойства синтезированных соединений. The series of aryl- and heterylamides 5-phenyl-1,3,4-oxadiazol-2-yl-thioacetic acid has been synthesized. The structure has been confirmed by the method of NMR ¹H-spectroscopy. Physical, chemical and pharmacological properties of the substances synthesized are discussed.