XXIІ українська конференція з органічної хімії. Перше інформаційне повідомлення (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
20-25 вересня 2010 року в м. Ужгороді в Державному вищому навчальному закладі “Ужгородський національний університет” відбудеться XXII Українська конференція з органічної хімії. Планується робота секцій: нові методи синтезу і реагенти в органічній хімії та хімії елементоорганічних сполук, хімія гетероциклічних сполук, методи вивчення будови органічних сполук і механізмів органічних реакцій, органічні сполуки в промисловості, медицині і сільському господарстві.