VІІ національний з'їзд фармацевтів України. Iнформаційне повідомлення (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2010)
Організаційний комітет запрошує Вас взяти участь у роботі VII Національного з'їзду фармацевтів України, який відбудеться 15-17 вересня 2010 року у м. Харкові на базі Національного фармацевтичного університету.