Синтези α-ациламіно-α-галогенокарбонільних сполук та гетероциклізації на їх основі - Баля, А.Г.; Броварець, В.С.; Драч, Б.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
В огляді узагальнені та проаналізовані літературні дані, які стосуються способів синтезу та гетероциклізацій α-ациламіно-α-галогенокарбонільних сполук. В обзоре обобщены и проанализированы литературные данные, касающиеся способов синтеза и гетероциклизаций α-ациламино-α-галогенокарбонильных соединений. The literature data on methods of synthesis and heterocyclizations of α-acylamino-α-halogenocarbonyl compounds are generalized and analyzed in the review.