Противотуберкулезные свойства производных имидазола и бензимидазола - Брицун, В.Н.; Карпов, П.А.; Емец, А.И.; Лозинский, М.О.; Блюм Я.Б. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
В обзоре обобщены и систематизированы литературные данные по антитуберкулезному действию производных имидазола и бензимидазола. В огляді узагальнені та систематизовані літературні дані щодо антитуберкульозних властивостей похідних імідазолу та бензімідазолу. The Literature data about antituberculous properties of imidazole and benzimidazole derivatives have been generalized and systematized in the review.