Методи синтезу та властивості N-галогеноазолів - Каніщев, О.С.; Шермолович, Ю.Г. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
Розглянуті методи синтезу, будову, хімічні властивості і практичне застосування М-хлоро-N-бромо- та N-йодоазолів. Рассмотрены методы синтеза, строение, химические свойства и практическое применение N-хлор-, N-бром- и N-йодазолов. Methods of synthesis, the structure, chemical properties and practical application of N-chloro-t N-bromo- and N-iodoazoles have been considered.