Синтез 4-гідроксикумаринів - Герасьов, А.О.; Шандура, М.П.; Ковтун, Ю.П. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
В огляді розглянуті та проаналізовані методи синтезу 4-гідроксикумаринів. В обзоре рассмотрены и проанализированы методы синтеза 4-гидроксикумаринов. The synthetic methods of 4-hydroxycoumarins have been considered and analyzed in the review.