Новий метод синтезу похідних 3-сульфоніламідо-6-фторохінолін-4-онів - Гудіна, В.Ю.; Силін, О.В.; Коваленко, С.М.; Журавель, І.О. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
Вперше за реакцією Гоулда-Якобса одержані З-сульфоніламідохінолін-4-они, з яких у подальшому синтезовані ряди 3-сульфоніламідів-N¹-алкіл-7-діалкіламіно-6-фторохінолін-4-онів. Впервые по реакции Гоулда-Якобса получены З-сульфониламидохинолин-4-оны, из которых далее синтезированы ряды 3-сульфониламидов- N¹-алкил-7-диалкиламино-6-фторохинолин-4-онов. For the first time 3-sulfonylamidoquinolin-4-ones have been obtained by the Gould-Jacobs reaction, with the further synthesis of the series of 3-sulfonylamido-N¹-alkyl-7-dialkylamino-6-fluoroquinolin-4-ones.