До ювілею А.Д.Синиці (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
10 грудня 2011 року виповнюється 70 років з дня народження відомого вченого в галузі органічної хімії та хімії елементоорганічних сполук, доктора хімічних наук, професора завідувача відділу хімії елементоорганічних сполук ІОХ НАН України Синиці Анатолія Даниловича.