Синтез 2-гетериламино-5-метилтиазолов галогенциклизацией N-гетерил-N'-(2-пропенил)тиомочевин - Зборовский, Ю.Л.; Орысык, В.В.; Станинец, В.И.; Вовк, М.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2012)
На основе реакции электрофильной гетероциклизиции N-гетерил-N'-(2-пропенил)тиомочевин разработан метод синтеза 2-гетериламинотиазолов. На основі реакції електрофільної гетероциклізації N-гетерил-M'-(2-пропеніл)тіосечовин розроблено метод синтезу 2-гетериламінотіазолів. The synthesis of 2-heterylaminolthiazoles based on electrophilic heterocyclization of N-heteryl-N'-(2-propenyl)thioureas has been developed.