Політичні репресії співробітників гідрометеослужби УСРР–УРСР у 1930–1940-х рр. - Косовець, О.; Довгич, М.; Соколов, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
Автори статті на основі документів радянських спецслужб розкривають маловідомі сторінки біографії співробітників гідрометеослужби УСРР–УРСР, репресованих у 1930–1940-х рр. Авторы статьи на основе документов советских спецслужб раскрывают малоизвестные страницы биографии сотрудников гидрометеослужбы УССР, репрессированных в 1930–1940-х гг. Based on the documents of Soviet secret services the authors disclosed the unknown facts of biographies of the staff of hydrometeorological service of the UkSSR repressed in 1930th–1940th.