Концепція створення регіональних бізнес-інкубаторів сфери послуг - Іщенко, О.А.; Чумаченко, М.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Запропоновано концептуальну модель організації і функціонування регіонального бізнес-інкубатора сфери послуг і підтримки підприємництва.
---------- Предложена концептуальная модель организации и функционирования регионального бизнес-инкубатора сферы услуг и поддержки предпринимательства.
---------- A conceptual model is offered for organizing and functioning of regional incubators of business in the service industries and for supporting the enterprise.
----------