Агітаційні листи волинського підпілля ОУН(Б) до цивільного населення Центральної та Східної України - Ковальчук, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
У статті досліджуються агітаційні листи волинського підпілля ОУН(Б) до цивільного населення центральних та східних областей УРСР. В статье исследуются агитационные письма волынского подполья ОУН(Б) к гражданскому населению центральных и восточных областей УССР. The article is dedicated to agitation letters of Volynian underground of OUN(B) to civil population of Central and Eastern regions of Ukraine.