Химические свойства 3,3-бис(метилтио)акрилонитрилов и синтез на их основе биологически активных соединений - Дяченко, В.Д.; Битюкова, О.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2012)
В обзоре систематизированы и обобщены литературные данные последних 10 лет по использованию 3,3-бис(метилтио)акрилонитрилов в органическом синтезе и показана биологическая активность полученных на их основе соединений. У літературному огляді систематизовані та узагальнені літературні дані останніх 10 років з використання 3,3-біс(метилтіо)акрилонітрилів в органічному синтезі та показано біологічну активність одержаних на їх основі сполук. The review compiles and systematizes the published data of the last 10 years on application of 3,3-bis(methylthio)acrylonitriles in the organic synthesis, and the biological activity of compounds obtained on the basis of 3,3-bis(methylthio)acrylonitriles has been shown.