Синтетичний потенціал реакцій сульфенілхлорування функціоналізованих алкенів та алкінів - Васькевич, А.І.; Станінець, В.І.; Вовк, М.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2012)
В огляді узагальнені та систематизовані літературні дані, які стосуються механізму сульфенілхлорування алкенів і алкінів та синтетичних аспектів препаративного використання цієї реакції. В обзоре обобщены и систематизированы литературные данные, касающиеся механизма сульфенилхлорирования алкенов и алкинов, а также синтетических аспектов препаративного использования этой реакции. The literature data about the mechanism of sulfenylchlorination reaction of alkenes and alkynes and synthetic aspects of its preparative use have been systematized and generalized.