Синтез 2,5-дитіоксо-2,3,4,5,6,7-гексагідро[1,3]тіазоло[4,5-d]піримідин-7-онів та їх похідних - Пархоменко, О.О.; Коваленко, С.М.; Черних, В.П. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Розроблено методологію отримання 2,5-дитіоксо-2,3,4,5,6,7-гексагідро[1,3]тіазоло[4,5-d]піримідин-7-онів та їх 5-сульфанілпохідних, використану для паралельного рідиннофазового синтезу комбінаторної бібліотеки зазначених сполук Разработана методология получения производных 2,5-дитиоксо-2,3,4,5,6,7-гексагидро[1,3]тиазоло[4,5-d]пиримидин-7-онов и их 5-сульфанилпроизводных, которая была применена для параллельного жидкофазного синтеза комбинаторной библиотеки этих соединений. The methodology of obtaining of 2,5-dithioxo-2,3,4,5,6,7-hexahydro[1,3]thiazolo[4,5-d]pyrimidin-7-ones derivatives and their 5-sulfanyl derivatives has been developed. This procedure was used in the parallel liquid-phase synthesis of a combinatorial library of these compounds.