Ювілей В.І. Маркова (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
До 70-річчя доктора хімічних наук, професора кафедри хімічної технології органічних речовин Українського державного хіміко-технологічного університету Маркова Віктора Івановича.