Застосування високоефективної рідинної хроматографії в аналізі донормілу - Болотов, В.В.; Іванчук, І.М. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Запропоновані умови якісного аналізу донормілу методом ВЕРХ, встановлені його основні хроматографічні параметри. Розроблено методику кількісного визначення донормілу методом ВЕРХ; відносна невизначеність середнього результату не перевищує ±0,81%. Предложены условия качественного анализа донормила методом ВЭЖХ, установлены его основные хроматографические параметры. Разработана методика количественного определения донормила методом ВЭЖХ; относительная неопределенность среднего результата не превышает ±0,81 %. The conditions for the qualitative analysis of donormil by HPLC method have been offered, its main chromatographic parameters have been determined. The method of the quantitative determination of donormil by HPLC method has been developed; a relative error of the method is ±0,81%.