До 90-річчя від дня народження академіка НАН України Костянтина Борисовича Яцимирського ( 1916-2005) (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
4 квітня виповнилося дев'яносто років від дня народження видатного вченого в галузі фізико-неорганічної, аналітичної та біонеорганічної хімії академіка НАН України Костянтина Борисовича Яцимирського.