3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіолміди: методи синтезу, таутомерія і хімічні властивості - Борисевич, А.М.; Брицун, В.М.; Лозинський, М.О. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Розглянуті і проаналізовані методи синтезу, кето-єнол-єнтіольна таутомерія і хімічні властивості 3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоамідів. Рассмотрены и проанализированы методы синтеза, кето-енол-ентиольная таутомерия и химические свойства 3-оксопропантиоамидов. The synthetic methods, keto-enol-enthiol tautomerism and chemical properties of 3-оксо-3-R¹-N-R²-propanthioamides have been considered and analysed.