Синтез та біологічні властивості цукрозамінників - Бальон, Я.Г.; Сімуров, О.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Проаналізовані основні наукові праці з одержання, біологічної дії, сфери застосування цукрозамінників та розглянута можливість виробництва деяких з них в Україні. Проанализированы основные научные труды по получению, биологическому действию, сферам применения сахарозаменителей и высказана возможность производства некоторых из них в Украине. The main scientific works dealing with the synthesis, biological effect, spheres of application of sweeteners have been analyzed. The prospects of production of some sweeteners in Ukraine are being discussed.