Антимікробні властивості 2-арил-2,3-дипдро-4Н-[1,3]тіазино[3,2-а]бензімідазол-4-онів та їх похідних - Брицун, В.М.; Вринчану, Н.О.; Денисюк, Н.М.; Максимов, Ю.М.; Лозинський, М.О. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Синтезовано ряд 2-арил-2,3-дигідро-4Н-[1,3]тіазино[3,2-а]бензімідазол-4-онів та їх похідних. Встановлено, що сполуки проявляють високу антибактеріальну дію до S.aureus і E.coli. Синтезирован ряд 2-арил-2,3-дигидро-4Н-[1,3]тиазино[3,2-а]бензимидазол-4-онов и их производных. Установлено, что данные соединения проявляют высокую антимикробную активность по отношению к S.aureus и E.coli. The number of 2-aryl-2,3-dihydro-4H[1,3]-thiazino[3,2-a]benzimidazol-4-ones and their derivatives has been synthesised. These compounds have shown to reveal a high antimicrobic activity against S.aureus and E.coli.