Синтез та рістрегулююча активність N-(1,3-тіазол-2-іл)-N'-(піразол-4-іл)сечовин - Вовк, М.В.; Братенко, М.К.; Чорноус, В.О.; Петренко, В.С.; Швартау, В.В.; Денисенко, О.М. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Синтезовано ряд нових N-(1,3-тіазол-2-іл)-N'-(піразол-4-іл)сечовин. Дослідження активності отриманих сполук показали, що серед них є речовини з вираженою рістстимулюючою дією. Синтезирован ряд новых N-(1,3-тиазол-2-ил)-N'-(пиразол-4-ил)мочевин. Исследования активности полученных соединений показали, что среди них есть вещества с выраженным ростстимулирующим действием. The synthesis of a number of new N-(1,3-thiazol-2-yl)-N'-(pyrazol-4-yl) ureas has been carried out. The activity's study of the compounds obtained has shown that there are the substances with the marked growth-stimulating action among them.