Стан і проблеми формування ринку праці та підприємницької ініціативи молоді України - Рудич, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Визначено роль молоді в сучасному українському суспільстві, наведено нормативні та законодавчі акти щодо формування та реалізації державної політики стосовно молодих громадян України.
---------- Определена роль молодежи в современном украинском обществе, приведены нормативные и законодательные акты по формированию и реализации государственной политики относительно молодых граждан Украины.
---------- The role of the youth in modem Ukrainian society is determined, normative and legislative acts on formation and implementing the state policconcerning the young citizens of Ukraine are presented.
----------